Razvan Lucescu – tanar si nelinistit.

 

Razvan Lucescu este noul antrenor al echipei nationale. Oare se va schimba ceva? Eu cred ca nu. De ce? pentru ca nu-l vad sa fie in stare sa faca fata unor orgolii atat de mari, presiunii din partea Frf-ului si cine stie cate alte magarii or fi pe acolo.

Cum il vad eu pe Razvan? Il vad antrenor la o echipa mica. Cum a fost si e la Brasov. A luat-o din liga a 2-a si a facut o treaba foarte buna aducand echipa in prima liga si de bine, de rau se mentin foarte bine si-n prima liga. Sunt pe locul 8.  Probabil il va ajuta foarte mult si Mircea Lucescu din spate, pana la urma e tatal lui, nu? Dar eu tot nu-l vad impunandu-se in fata lui Mutu sau in fata lui Chivu…Marica declara ca antrenorii tineri vorbesc pe intelesul lor, dar eu spun ca un antrenor treabuie sa impuna respect, sa fie autoritar ca sa faca o treaba buna. Poate ma insel, vom vedea.

Reclame

5 gânduri despre „Razvan Lucescu – tanar si nelinistit.

  1. cred ca va incerca sa se apropie de ei ca si prieten. Tineretea poate sa ii fie un avantaj deoarece ii intelege mult mai bine , si nu va face ca si un bosorog de pe vremuri care intotdeauna spune : eu pe vremea meaaaaa….
    Cred ca atitudinea iti determina rezultatele. Iar Razvan va lucra la atitudine.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s