Culmea penibilului

Bonetii antrenor la Dinamo, dar nu are licenta Pro de antrenor. Cat de penibili pot fi actionarii de la Dinamo? Se poate mai mult? Si sa nu mai spun de faptul ca italianul a antrenat doar echipe de amatori si seria C, Pai daca era ceva de capul lui, nu-l luau echipele din Italia? Sunt convinsa ca nici o echipa din Romania nu e capabila sa plateasca un antrenor bun, dar chiar a trebuit sa aduca la Dinamo acest antrenor de mana a….4-a?

Si sa presupunem ca ar fi venit un antrenor mai bun, oare ar fi realizat vreo performanta cu actualul lot al lui Dinamo? Cohn, daca nu ma insel, a declarat ieri in gsp: „sa-i dam credit lui Bonetti sau sa ne amuzam pe seama lui!”. Nu fratilor! Va amuzati pe seama noastra, „sa moara familia mea!”.

M-am uitat aseara pe Antena 2 la emisiunea lui Cristi Brancu. Duban era invitat si a spus ceva de genul: Dinamo e singura echipa care a reusit sa schimbe o culme foarte faimoasa: ” Care e culmea penibilului? Sa alergi de unul singur si sa iesi pe locul 3″.

Nu mai am ce comenta, deocamdata. Hai sa-i dam credit lui Bonetti, poate pleaca si el maine! 🙂

PS: Mi-a zis tati ca l-a vazut ieri pe Moti in mall in Timisoara. Oare a venit sa-l sustina pe Torje la bac? 🙂 🙂

4 gânduri despre „Culmea penibilului

  1. Dinamo ca Dinamo, dar parcă văd cum se face şi Poli de cacao în Europa. Cred că la noi s-a dat dovadă de şi mai mult cretinism. Au început când l-au dat afară pe Uhrin. Acum vine Sabău? Hai să fim serioşi. De râsul curului. Ce să mai crezi?

  2. Pingback: Plec la #Cluj « Deea`s blog

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s