Din ce sunt facute fantomele?

 

Pe National Geographic e un documentar interesant despre cum fantomele emit un camp magnetic si asa pot fi interceptate de noi, oamenii (care dupa moarte devenim fantome). E drept, nu le am cu fizica, dar de ce camp magnetic? De ce nu un miros puternic si intepator de trandafiri?

Apoi, fantomele sfideaza campul gravitational. Pai nenorocitele! Ele sfideaza cu nerusinare orice lege a fizicii, iar noi suntem limitati de ele. Daca ele ne ataca nu e o lupta corecta.Ele zboara si se fac si invizibile daca vor… So not fair!

Haha…cat pot sa aberez. ( Tin sa precizez ca inca nu s-a dat raspunsul la titlul post-ului meu. Inca il astept)

Idiotic e cat de seriosi pot fi cei de la National Geographic cand vorbesc despre aceste fantome. Le admir calitatea de actori. O doamne, am schimbat canalul!

Reclame

5 gânduri despre „Din ce sunt facute fantomele?

  1. Fantomele ,sunt reale unii nu le vad dar altii da ,eu am petrecut toata viata mea un cosmar,cand eram mai mica pe la 4 ani era 12 ziua si vroiam sa beau apa am ajuns in bucatarie si am baut apa si dupa stateam in picioare si ma uitam prin jur,deodata trece pe langa mine un fel de ceata care se misca si imi spunea numele,am tras o sperietura si m-am frecat la ochii si dupa nu mai era nimic(eram singura in casa).Intr-o zi tot singura eram in casa cam pe la 9 ani ma uitam la televizor ,dupa sting televizorul i-au un pahar si il pun pe noptiera de la camera mea ,aud un zgomot ciudat care vine din ultima camera si ma duc nu era nimica dar cand ma intorc in camera paharul era spart pus pe dulap ………(FANTOMELE SUNT REALLLLLLEEEEEEEEEE………).

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s