The Mechanic -Statham in rol de cadou pentru 8 martie

The Mechanic este un remake al filmului cu acelasi nume aparut in 1972. Ce are in plus actualul fata de original? Mai multa nuditate, mai multa violenta si pe Jason Statham intr-o forma de invidiat si de salivat. The Mechanic, recunosc, mi-a atras atentia doar gandindu-ma la Statham dezbracat si plin de ulei. Sunt fata, so sue me!

The Mechanic nu este un film memorabil si nici macar bun. Productia lui Simon West este despre asasini platiti, un film tipic pentru un rol Statham, doar ca mai slabut comparandu-l cu trilogia Transporter sau Crank.

Acum si mai multe partile negative. The Mechanic este un film, in primul rand, plin de greseli facute la montaj. Greseli evidente care fac povestea sa para trasa de par si absurda. Si ca sa intelegi cam cat de grava e situatia, imagineaza-ti ca nici macar Statham impreuna cu Ben Foster, prin prestatiile lor, nu au reusit sa salveze productia. Numarul doi: scenariul este banal. Stiu ca este greu sa mai apari in 2011 cu ceva imprevizibil, dar ne-am saturat de acelasi pac-pac si boom-boom. West a incercat sa salveze filmul cu un final, cica, imprevizibil. Dar sa fim seriosi, trebuie sa ai un nume mare ca sa-ti permiti sa-l omori pe Statham.   citeste tot review-ul

Reclame

2 gânduri despre „The Mechanic -Statham in rol de cadou pentru 8 martie

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s