Am fost la cinema 7D

Fiind a fana a filmelor 3D, am zis ca trebuie sa incerc neaparat cinema-ul 7D recent deschis in Iulius Mall.

In momentul de fata ruleaza doua filme: Dracula si ceva cu pirati. Amandoua sunt animatii. Am ales Dracula pentru ca am zis ca va fi mai intensa experienta 3D daca incerc ceva horror. Ei bine, dezamagitor. Experienta 7D nu e cine stie ce. Vantul iti sufla-n fata si uneori te stropeste, scaunele se misca, cineva te bate pe spate si la fund. Atat. Chiar nu e asa interesant cum suna. Serios.

Cei 10 lei pe care-i dai pentru cele 10 minute de film 7D mai bine ii bagi in fotoliul de masaj pe care-l gasesti la toate etajele mall-ului. E aceeasi experienta.

Daca sunteti foarte curiosi de fire, treceti pe acolo, dar va atentionez: cinema-ul 7D de langa KFC e vrajeala scumpa pentru copii.

PS: De ce 7D? De cand stropitul, mirosul si palmele peste fund sunt considerate dimensiuni? (Aceeasi dilema are si Alex Plesa aici.)

Un gând despre „Am fost la cinema 7D

  1. Auzi, da’ pe ala care te plesneste peste spate si fund, nu il prinzi tu si ii dai o mama de bataie? Adica tu de asta dai bani acolo? Stii ca sunt multi semeni care se ofera sa te bata si pe gratis…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s