Vreau un sot iubitor si o echipa de fotbal cu tot cu rezerve

Nu ne mai casatorim de tineri si asteptam varsta de 50 de ani ca sa ne impartim viata cu cineva. Atunci avem deja cariera, 2 case, 3 masini si o pisica prea batrana ca sa ne mai bage in seama. Deci suntem pregatiti si de o relatie. Serioasa.

Copii nu mai facem pentru ca e prea devreme, sunt prea mici, galagiosi, urat mirositori si in plus nu avem Disneyland-ul in spatele blocului sa il oferim. Acum nici nu mai putem sa-i facem ca pana si mama natura are o limita.

Si atunci stau sa ma intreb intr-o zi de luni trezita extravagant de devreme: nu o familie mare si fericita iti da adevarata senzatie de implinire? Gen, poti sa ai o cariera si bani mai multi decat mintea, dar fericirea adevarata nu vine de la barbatul (in cazul meu) care te iubeste si de la echipa de pui de oameni pe care ai construit-o alaturi de el?

Reclame

6 gânduri despre „Vreau un sot iubitor si o echipa de fotbal cu tot cu rezerve

  1. Consider ca multi ti-ar da dreptate…paradoxal, sunt multi constienti insa lasa toate aceste lucruri simple, frumoase care le-ar implini viata, pentru maine…mereu pentru maine…maine dupa ce obtin un job mai bun, dupa ce se muta intr-o casa noua, dupa ce termina MBA-ul,dupa ce primesc marirea de salariu…dupa …dupa…Traiesc furiosi alergand spre un viitor incert, uitand ca singurul timp in care traiesti este prezentul…si se vor trezi maine, constatand ca nu si-au trait viata, ci aceasta i-a trait pe ei…Vorbind pentru mine, sa privesc in ochii aceea femeie care ma completeaza, sa sustin pasii celor mici, inseamna acasa.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s