„Ciao, ce mai faci? Bine? Pa.”

Vi s-a intamplat sa vedeti pe strada fosti colegi care trec pe langa voi ca si cum nu v-ar fi vazut? De fapt, stupid me. Sunt mai mult ca sigura ca fiecare a avut cel putin o experienta de genul. Si partea cu adevarat frustranta e ca stii ca el te-a vazut, dar, dintr-o data, pare atata de ocupat incat de aici se dezvolta doua posibilitati.

In cazul in care omul inculpat e cu cineva: gesticuleaza interlocutorului de parca i-ar explica de ce mai marii cunoscatori au schimbat expresia de incalzire globala in schimbare climatica globala. In schimb, daca e singur, ii suna dintr-o data telefonul, iar la capatul firului sigur e vreo matusa cu care nu a mai vorbit de cel putin 10 ani. Evident, indiferent de situatia, privirea lui nu se intalneste niciodata cu a ta, ci urmareste doar orizontul.

De obicei, oamenii astia sunt cei care au ramas la fel de complexati ca in liceu, doar ca acum sunt mai urati, mai grasi si la fel de neimpliniti. Partea si mai trista e ca pe mine nu ma interesa mutra TA uracioasa, ci doar vroiam sa ITI spun: „Ciao, ce mai faci? Bine? Pa.”

Ei, acestor dobitoci le transmit pisoi bălţaţiVEZI AICI DE CE!

PS: Expresia „pisoi bălțați” ii apartine Corinei Saftescu, de la ea am furat-o si tot de la ea am invatat sa vorbesc atat de urat! 😀

Anunțuri

Un gând despre „„Ciao, ce mai faci? Bine? Pa.”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s