Singurele mele cuvinte despre cazul Nastase

Citesc in diverse publicatii si blog-uri ca „nu este important daca Adrian Nastase e vinovat sau nu”, ci presa se face vinovata de nebunia din jur si de presiunea pusa asupra fostului prim-ministru.

Serios? SERIOS? Daca e vinovat sau nu Adrian Nastase e cel mai important lucru din toata ecuatia asta de cacat. Despre presa din Romania se stia ca iubeste cancan-ul mai mult decat furnicile mierea si am avut si avem exemple cu nemiluita.  Si da, sunt convinsa ca daca Nastase isi tragea un glont in cap, o mare parte din presa l-ar fi scos martir (vezi Antena 3). Dar sunt convinsa ca nu pseudo-jurnalistii i-au pus revolverul in mana si au apasat pe tragaci si mai sunt convinsa ca nu ei l-au impins de la spate pe Nastase sa fure mai mult de cat il tinea plapuma.

Si insist: cea mai importanta parte din tot ghiveciul asta expirat e daca omul asta e vinovat sau nu, iar faptul ca si-a tras un glont in gat pentru ca a simtit ca raiul fuge de sub picioarele sale si timp de 2 ani are sa nu se mai intoarca mi se pare doar un reality-show mai prost decat Kim Kardashian.

PS: Eu cred ca Nastase e vinovat si ma cam bucur de condamnare. Simteam nevoia sa precizez.

Reclame

6 gânduri despre „Singurele mele cuvinte despre cazul Nastase

  1. Din ce am auzit eu, Nastase asta e si vanator in timpul liber, adica merge si la vanatoare. Dar dupa parerea mea a facut de rusine breasla, din moment ce nu a fost in stare sa-si traga un glont asa ca la carte!

    P.S. De Antena 3 ce sa mai si spui, astept numarul de sms unde se pot face donatii pt Nastase!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s