Sustinem echipa locala prin vandalizarea orasului

Ac Recas nu e Poli e sintagma cea mai intalnita in Timisoara de cateva saptamani. Apare pe fiecare gard renovat, pe cladiri istorice, in statiile de autobuz, tramvai si…cam peste tot unde e vizibil.

Nemultumirea suporterilor de fotbal timisoreni este vizibila si pe buna dreptate, dar nu inteleg logica lor de a sustine echipa locala prin a vandaliza si singurele cladiri care mai arata de doamne-ajuta in oras. Le inteleg oful. E frustrant ca o federatie sa-si bata joc in asa hal de o echipa foarte iubita. E si mai frustrant ca un patron de club libidinos sa-si bage cracii in sacrificiile tale, dar a vandaliza un oras intreg e raspunsul?

Pe langa intrebarile astea, tind sa cred ca toate actiune lor vor fi inutile. Si nu spun asta din cauza ca nimeni nu-i baga in seama. Cand Bragadiru AEK a venit in Timisoara a fost scandal peste scandal. La fel, suporterii erau extrem de nemultumiti, dar si-au bagat coada intre picioare si au imbratisat echipa ca Angelina Jolie pe plozii din Africa. Asadar si prin urmare, sunt curioasa cat o sa dureze pana „cea mai frumoasa galerie din Romania” va fi prezenta la meciurile echipei din Recas si va canta pentru ea lasand in urma doar frustrarea unor teribilisti care si-au creionat nemultumirile pe zidurile cladirilor din Timisoara.

Si pentru ca nu pot sa omit subiectul asta, trebuie sa pomenesc de frumoasa initiativa a adevaratilor polisti care au initiat un proiect interesant pentru a sustine adevarata Poli, cea din liga a5-a. Fiecare suporter poate sa doneze 20 de lei, iar banii adunati vor fi folositi pentru a cumpara echipamentele necesare. Mai multe detalii despre subiectul asta gasiti aici.

Sursa foto.

Reclame

3 gânduri despre „Sustinem echipa locala prin vandalizarea orasului

  1. Adica voi sunteti scuzati pentru ca altii au facut ceva mai grav? Atunci si ceilalti conducatori ar trebui sa fie scuzati pt gafele facute pt ca Hitler a fost mai rau. E cam acelasi principiu, nu?

    @Adrian, nu stiu cine esti, dar mi se pare aberant si fara sens ceea ce faceti. Da, protestati ca nu va tine nimeni. Organizati proteste, marsuri, imbracati-va toti la fel, naiba stie. Sunteti mii de oameni in situatia asta, asa ca puneti-va capul la contribuitie.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s