Jurnal de #Bucuresti

Chiar daca suna atat de dubios pentru unii incat stramba din cele doua sprancene, anul asta imi petrec o mare parte din concediu in Bucuresti. Da, da. Recunosc si e oficial acum. Sunt innebunita dupa orasele mari, iar miticii nu ma deranjeaza mai deloc avand in vedere ca ei pot fi ignorati. Bun. Trecem peste.

Sa va si explic de ce am ajuns acum, aici. Toate intalnirile mele cu capitala au avut un singur scop: Stefan cel Mare, meci, vazut cu prietenii si baut. Dar de data asta am zis ca e cazul sa ma mai cizelez oleaca. Asa ca, Antipa o sa ai onoarea sa-mi vezi culoarea ochilor live, ajung si pe la zoo, la muzeul militar, la „cea mai mare biblioteca din tara” si neaparat trebuie sa ajung si-n Carturestiul vostru. Astept si alte propuneri 🙂

Astea fiind zise, va las cu cateva poze facute pe minunatul drum de aproape 10 ore (malul Dunarii, Strehaia si alte locuri fara nume).

 

 

 

 

 

 

Si da, cam asa arata drumul Timisoara – Bucuresti facut prin Craiova, adica la fel ca in urma cu un an si la fel ca in urma cu 5 ani. Sosele netrasate, kilograme de gunoaie aruncate in Dunare si pe malul ei, fabrici de toxine, fumuri o data la 5 km (la propriu), case ruinate, pamant necultivat, soferi teribilisti si caldura prea mare.

Va urma.

PS: Alte poze puteti vedea pe profilul meu de FB.

Reclame

3 gânduri despre „Jurnal de #Bucuresti

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s